ドゥエマーニ ワインリストです
Due Mani ニュース 予定 シェフブログです。 裏のDue Mani
お料理のメニュー
地図です。





 Lunch  Lunch Time Open (Wed.Thu.Fri.Sun.) 12:00-14:00(L.O.)





Plate Lunch Weekdays only

・Vegetable Soup
・Italian Salame
・Liver Paste
Homemade Bread
(Focaccia and Whole Wheat Bread)
Espresso or Chamomile Tea
   ¥800-
    

 
    

Risotto Lunch Set Wed.Fri.Sun.only
(I use brown rice.)

Vegetable Soup
Homemade Bread
(Focaccia and Whole Wheat Bread)
Risotto of the Day
Espresso or Chamomile Tea

     ¥1.000-
   

 
   
 

Gnocchi Lunch Set Thursday only
(Gnocchi that was made with wheat flour)

Vegetable Soup
Homemade Bread
(Focaccia and Whole Wheat Bread
Gnocchi of the Day
Espresso or Chamomile Tea
    ¥1.000-
   
   

 
   

B Lunch Set  Wed.Thu.Fri.Sunonly

Vegetable Soup
Homemade Bread
(Focaccia and Whole Wheat Bread)
Today's Main Dish
Dessert
Espresso or Chamomile Tea

    ¥1.800-
      

 
    

Special Lunch Sundays and public holidays only
 

 
・Vegetable Soup
 ・Italian Salame
 ・Liver Paste
Homemade Bread
(Focaccia and Whole Wheat Bread)
Risotto of the Day
Today's Special Main Dish
Dessert
Espresso or Chamomile Tea
   ¥3.500-
    










 Dinner  Dinner Time Open (Wed.-Sun.)18:00-21:00(L.O.)



   
Antipasto 前菜  
 
・Rosemary Focaccia (Bread)   ¥150
 自家製フォカッチャ  
 
・Dried Tomatoes & Green Olives   ¥500
 ドライトマトとグリーンオリーブ  
 
・Italian Salame   ¥800
 サラミ  
 
・Salad   ¥850
 サラダ  
 
        
Crostini  クロスティーニ    
・Sicilian Tomato Paste    ¥300
 シチリア産トマト・ペースト
・Liver Paste ¥500
 短角牛レバーのムース
・Anchovies&Butter   ¥500
 アンチョビとバター  
 
 
Zuppa スープ  
       
・Pappa al Pomodoro    ¥800
  パンとトマトのスープ      
       
・Vegetable Soup   ¥850
 裏ごし野菜のスープ  
 
       





 


 


     

 












Pasta.Risotto パスタ リゾット
   
Homemade Pasta 自家製パスタ  
     
  Tonnarelli トンナレッリ  
   
・Grana padano Cheese & Black Pepper   ¥850
 グラナ・パダーノチーズと黒胡椒のソース  
   
・Dried Mullet Roe & Butter   ¥1,800
 イタリア産からすみと発酵バターのソース  
   
     
  Pappardelle パッパルデッレ  
   
・Meat Sauce   ¥1,600
 ラグー  
 
 
  Gnocchi ニョッキ  
 
・All'Arrabbiata   ¥1,000
  ピリ辛トマトソース Half-size ¥600
 
・Quattro Formaggi Sauce   ¥1,600
 クワトロ・フォルマッジョ Half-size ¥1,000
 
 
   Brown Rice Risotto 玄米を使ったリゾッ  
      Seasonal Vegetables & Grana Padano   ¥1,200
 季節野菜とグラナ・ パダーノチーズのリゾット Half-size ¥700
     
       
       
 




 







    

Pesce 
 
・Today's Fish Cuisine ¥1,500
  本日のお魚料理  
   


 

  Carni 


         


『HOROHOROTYOU』 Guinea Fowl Chicken
  ホロホロ鶏(花巻・石黒農場さん)  
 
Roasted Chicken Breast ¥2,000
胸肉のロースト  
 
Roasted Chicken Leg ¥2,000
もも肉のロースト  
 

 




『MEISHANTON』 Pork  
  梅山豚肩ロース(茨城・塚原牧場さん)  
 
Pork Picnic Shoulder Cooked in Red Wine ¥2,000
赤ワイン煮込み  
 
Grilled Shoulder Roast (200g) ¥2,500
グリル (200g)  



 
                  『TANKAKUGYU』Beef  
  短角牛(山形村)  
 
Achille Saute ¥850
アキレス腱のカリカリ焼き  
 
Stewed Large Intestine ¥850
シマチョウの煮込み  
 
Stewed Tripper & Tomato Sauce ¥850
トリッパのトマト煮込み  
 
Tail Bollito (Boiled) ¥2,500
テールのボッリート  
 
Roasted Heart ¥2,500
ハツのロースト  


 
       
      『OZAKIGYU』Beef  
  尾崎牛(宮崎県)  
 
Grilled Chuck Rib ¥5,000
カタサンカクのグリル  
     
   


 

   Formaggi チーズ 
Pecorino Romano ¥600
 ペコリーノ・ロマーノ
Parmigiano Reggiano ¥600
 パルミジャーノ・レッジャーノ
 
Gorgonzola Piccante ¥600
 ゴルゴンゾーラ・ピカンテ
  
Taleggio ¥600
  タレッジョ    
   


 


   Dolci ドルチェ
Pannacotta   ¥400
 パンナコッタ  
 
Semifreddo Gianduja   ¥400
 ジャンドゥーヤのセミフレッド  
 
Semifreddo Scotch Whisky   ¥400
 シングルモルト風味のセミフレッド  
 
BÕNET   ¥500
 ブネ   
 
Frutta Candita (Candied Dried Fruit)   ¥500
 フルッタカンディータ